De Schatkamer

Cadeau & Lifestyle

OOZOO Timepieces

Het Nederlandse horlogemerk OOZOO Timepieces lanceerde haar eerste collectie ruim 14 jaar geleden. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een bekende naam in Nederland, maar is ook internationaal een groot succes. Het geheim? OOZOO horloges zijn mode accessoires pur sang! Mode is altijd het uitgangspunt voor de trendy horloges van OOZOO, maar uiteraard is tijd ook van groot 

belang. OOZOO horloges zijn van hoge kwaliteit met de beste uurwerken die in deze prijsklasse leverbaar zijn. Alle banden zijn van hoge kwaliteit echt leder. OOZOO Timepieces lanceert 4 collecties per jaar, met nieuwe modellen. Voor iedereen wat wils! Op alle OOZOO horloges zit een jaar garantie. Kom met je horloge en garantiekaartje terug naar de winkel, dan regelen wij de rest voor je. 


OOZOO Timepieces collection

Prijs: €39,95 t/m €59,95

Met meer dan 450 modellen is dit de meest uitgebreide en veelzijdige collectie. Voor jong en oud, van klassiek tot modern. Of je nu een fijn horloge met schakelband zoekt, of liever een stoere grote klok met leren band, het kan allemaal! Waterresistentie: 2atm (spatwaterdicht).
Bekijk hier de complete OOZOO Timepieces collection.


C5740 - white

C7121 - sand matt, croco

C5587 - sand

C5720 - silver

 

OOZOO Vintage collection

Prijs: €49,95

De vintage collectie van OOZOO heeft een tijdloze en klassieke uitstraling. De serie kenmerkt zich door de ultradunne kast met rustige, elegante wijzerplaat. De diameter van de kast is 40mm of 44mm. Er zijn zo'n 70 verschillende kleurencombinatie's in deze collectie. Waterresistentie: 2atm (spatwaterdicht).

Bekijk hier de complete OOZOO Vintage collection.


C7317 - brown/grey

C7309 - brown/blue

C7325 - sand lizard/white

C6908 - blue/green/white


OOZOO Steel collection

prijs: €119,95 t/m €149,95

De duurste collectie van OOZOO. Maar, daar krijg je dan ook wel iets voor terug! Deze unisex horloges hebben een kast van edelstaal, en een bandje van soepel kalfsleer. De OOZOO Steel horloges kenmerken zich door de klem over de wijzerknop. Dit is geinspireerd op italiaanse duikershorloges uit de jaren '50. De Steel horloges zijn verkrijgbaar met een diameter van 46mm (dames) en 51mm (heren).

Op de OOZOO Steel collection zit maar liefst 2 jaar garantie. Waterresistentie: 5atm (zwemmen oppervlakte) of 10atm (meeste vormen van watersport, niet duiken).

Bekijk hier de complete OOZOO Steel collection.


OS037 - brown/white

OS323 - brown/black

OS111 - white/white

OS408 - diving green


OOZOO Junior collection

Prijs: €29,95

De naam zegt het al; de OOZOO junior collectie is er speciaal voor kinderen. Maar ook voor mensen met wat kleinere polsen is deze serie geschikt. Er is namelijk niks kinderachtigs aan de OOZOO junior serie. Zo'n 20 modellen (en ieder in ca. 5 kleuren) uit de OOZOO timepieces en Silicone collection zijn onder deze serie uitgebracht in een wat kleiner maatje. Niet alleen de kast is kleiner, maar ook de polsbandjes zijn korter. Waterresistentie: 2atm (spatwaterdicht).
Bekijk hier de complete OOZOO Junior collection.


JR168 - black/green

JR233 - grey

JR182 - lightblue

JR240 - aubergine


OOZOO Silicone collection

Prijs: €39,95

Een OOZOO Silicone horloge is een echte blikvanger om je pols. De kast is van kunststof, het bandje van silicoon. Verkrijgbaar in een groot scala felle kleurtjes, maar ook in wat rustigere kleuren of wit en zwart. De OOZOO Silicone horloges hebben een waterresistentie van 5atm, je kunt er dus lekker mee zwemmen! Diameter kast: 38mm (junior), 43mm (dames), 48mm (heren).
Bekijk hier de complete OOZOO Silicone collection.


C5823 - apple green/pink

C4285 - red

C4353 - black/black

C5842 - soft blue/purple