De Schatkamer

Cadeau & Lifestyle

Greenleaf Fragrances - Brings Nature Home

Greenleaf brengt de natuur in huis met geuren die de romantiek van delicate bloemen, de frisheid van de oceaan, de levendigheid van citrusvruchten en de gezelligheid van zoete kaneel en vanille oproepen. 

Geurzakjes van Greenleaf gaan lang mee, minimaal een half jaar. Af en toe omschudden en het zakje dicht laten is alles wat u daarvoor hoeft te doen. Door de fraai vormgegeven verpakkingen staan de geurzakjes van Greenleaf mooi in elke kamer. Of wat dacht u van de auto? De heerlijke geur verspreidt zich subtiel door de hele ruimte.

Zorg ervoor dat de geurzakjes rechtop staan. Zo voorkomt u dat eventueel uitlopende olie schade brengt aan uw meubilair. Ook lekker, knip eens een zakje open en zuig ze op. Op deze manier verspreidt u door het stofzuigen een heerlijke geur door het hele huis. De geur van een geopend zakje is wel eerder uitgewerkt

De geurzakjes zijn, sinds hun start in 1975, dé handtekening van Greenleaf. Elke geur wordt uniek en speciaal ontwikkeld voor ieder product. Zo zorgt Greenleaf ervoor dat de kwaliteit van elk geurzakje altijd hoog is.

Niet voor niets zijn de geuren van Greenleaf populair in meer dan 90 landen!