De Schatkamer

Cadeau & Lifestyle

Kom het ontdekken!

De Schatkamer is een winkel vol verrassingen. Er is een heel divers aanbod zodat er voor iedereen wel iets te vinden is: cadeautjes, woondecoratie, Scentchips. Servies van Pip en het poolse Bunzlau Castle. Maar ook tassen, shawls en sieraden. Zelfs de antieke tafels, (zweedse) meubels en klepbanken zijn te koop! Elke twee weken bezoekt eigenaresse Marianne Kruis verschillende beurzen en groothandels zodat er een steeds wisselend assortiment is. Zoekt u naar iets speciaal, laat het weten! We denken en zoeken graag met u mee.

"Wat ruikt het hier lekker!" 

Vaak is dit het eerste wat mensen zeggen wanneer ze De Schatkamer binnen stappen. Niet zo gek ook, want we hebben een ruim assortiment aan heerlijke woongeuren.

Bijvoorbeeld ScentChips, dit zijn waxblaadjes in 80 verschillende geuren die, wanneer je ze smelt in een Scentburner, een heerlijke geur verspreiden. Of de ScentOils. Deze geurolie voor gebruik in een Scentchips olielamp is er in maar liefst 30 verschillende geuren!
Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment geurzakjes en -kaarsjes van Greenleaf, Marseillse zeep, en Puur Zeep van Mijn Stijl. Nieuw in ons assortiment zijn de prachtige WoodWick Candles. Deze geurkaarsen hebben unieke houten lonten die het geluid van een knapperend haardvuurtje maken.

Sieraden en Accessoires

Of je nu van pastelkleuren en glitters houdt, of van stoere aardetinten, bij ons ben je aan het goede adres. We hebben altijd een grote selectie sieraden, tassen en shawls (van o.a. Zusss, Biba, Fiell, Sweet 7 en C&S Paris) en horloges van OOZOO en IKKI.  

MelanO Colours ontwerpt sieraden waarmee je onbeperkt kunt combineren en variëren. Door de veelzijdigheid aan kleuren en materialen zijn MelanO sieraden voor alle vrouwen toegankelijk en perfect te combineren met hun outfit op dat moment. Elegant en geraffineerd of juist heel kleurrijk en uitgesproken, met MelanO kun je alle kanten op.

Woondecoratie en Lifestyle

Met de juiste accessoires creëer je sfeer en gezelligheid in je huis. Wij hebben een afwisselend en trendy assortiment woondecoratie. Mooie vazen van Brynxz bijvoorbeeld, houten tekstborden, lampen, kussens van Knit Factory, en diverse kleine accessoires.

Ken je Zusss al? Dit enorm populaire lifestyle merk heeft een ruime collectie kussens, tassen, shawls en accessoires. Kenmerkend voor Zusss zijn de stoere en basic materialen en kleuren waarmee alle producten gemaakt zijn.

Van een mooi gedekte tafel smaakt alles beter.

De Schatkamer is dealer van het bekende servies van PiP Studio . De producten uit de uitgebreide collecties van PiP dragen het motto 'Happy products for Happy People'. Wij hebben altijd een grote collectie op voorraad.

Het servies van Bunzlau Castle vindt zijn oorsprong in Polen. In de tweede helft van de negentiende eeuw introduceerden de Poolse pottenbakkers van Beleslawiec keramisch aardewerk met kleurrijk stempelwerk op een witte achtergrond.

Kom je snel bij ons kijken? Welkom!