De Schatkamer

Cadeau & Lifestyle

MelanO 

Het nederlandse sieradenmerk MelanO ontwerpt sieraden waarmee je onbeperkt kunt combineren en variëren. Door de veelzijdigheid aan kleuren en materialen zijn de sieraden van MelanO voor iedereen geschikt, en perfect te combineren met elke outfit. Laat zien wie je bent door te combineren en variëren met de verschillende stijlen en materialen van MelanO. Met materiaalsoorten als zilver, stainless steel, keramiek, edelsteen, halfedelsteen, zirkonia of glas heeft jouw MelanO sieraad altijd de uitstraling die bij je past; elegant en geraffineerd of juist heel kleurrijk en uitgesproken.

Melano heeft 8 verschillende collecties, 3 hiervan hebben wij ruim op voorraad. Van de andere collecties hebben we beperkter of geen voorraad, maar natuurlijk kunnen we alles voor je bestellen!

MelanO Cateye

De serie Cateye was de eerste lijn van MelanO in De Schatkamer. Nog steeds is deze mooie zilveren sieradenlijn één van de meest favoriete MelanO producten. De Cateye serie bestaat uit ringen, oorbellen, kettingen en diverse hangers waarbij je het balletje kunt wisselen. Deze balletjes zijn er in veel verschillende kleuren en materialen. 

Bekijk hier de hele MelanO Cateye collectie.

MelanO Twisted

Misschien wel de meest populaire collectie van MelanO! De Twisted collectie biedt enorm veel variatie en mogelijkheden. De ringen met wisselbare steentjes kun je los dragen, maar nóg mooier is het als je 2 of zelfs 3 ringen naast elkaar draagt. De steentjes vallen dan mooi naast elkaar waardoor je een stijlvol geheel krijgt. De Twisted Ceramic ringen zijn iets breder, en hierdoor bij uitstek geschikt om te combineren met een aanschuifring. De Twisted collectie combineert ook prachtig met de Vivid collectie!

Bekijk hier de hele MelanO Twisted collectie.
MelanO Sturdy

'Sturdy' is de stoere, robuuste collectie uit de MelanO stal. Naast het geborstelde staal is deze serie ook te krijgen in een glossy rosé finish, en zwart of wit keramiek. MelanO Stainless Steel is een complete serie met bijpassende kettingen, hangers en oorbellen.
Bekijk hier de complete Stainless Steel collectie.
Bekijk hier alle MelanO collecties, wij kunnen alles voor je bestellen!